Despre noi

Suntem o echipă de cinci profesioniști cu experiență și șansa de a fi învățat arta de la maeștrii din țară și exterior.

Echipa este coordonată de Aurelian Coliș, operator de imagine, format de elita televiziunii din anii '80 și instruit de șeful colectivului de operatori TVR, Ovidiu Drugă, cineastul Laurențiu Popescu și Dima Burcă, pentru orice tip de emisiuni TV.

Vom găsi cele mai frumoase momente din ziua voastră, adăugând stilul și pasiunea pentru arta fotografică și cinematografică.

Permanent învățăm și ne pregătim atât în dezvoltarea profesională, dar și în relațiile cu clienții noștrii cu care vom rămâne prieteni.

Fiecare dintre noi avem dreptul la cea mai frumoasă zi din viața de cuplu, iar noi vom gasi ce aveți mai bun in ea.

Fotografii cu care avem plăcerea să lucrăm sunt Alex Coliș și Răzvan Boroi.

Echipamentul nostru

Datorită șansei de a cunoaște dezvoltarea atât a aparaturii cât și a profesiei în ultimii zeci de ani, avem echipament profesional de ultimă generație pentru filmat, fotografiat, prelucrat și montat. 

Avem posibilitatea de a folosi: până la 5 camere video FHD simultan; până la 4 camere video 4K UHD simultan; macara video 4K UHD de până la 5m, cu cap motorizat profesional; înregistrare audio 5.1 Surround; mini DV-uri FHD/4K în limuzină; foto mărturii 10x15cm simple sau magnetice; filmări aeriene cu drone profesionale/ultra profesionale de la DJI autorizate la AACR (Autoritatea Aeronautica Civila Romana), pilotate de pilot profesional, la rezoluție de până la 4K UHD; înregistrari video FHD și 4K UHD; înregistrări video 360° 4K UHD VR (realitate virtuală) by Oculus, fotografii panoramice 360° etc.

Folosim doar echipament profesional și ultra-profesional de la Panasonic, DJI, Samsung, ProAim, VariZoom, FlyCam, Canon, JVC, Leica, Azden, Apple etc.

Mai jos găsiți o parte din echipamentul cu care lucrăm.

Ne găsiți și pe Facebook.